domingo, 11 de mayo de 2008

Ja tenim gas!!!

Avui Diumenge estic molt content perque ja tenim gas a bord.
He quedat amb el Jordi sense gaire confiança en que fariem quelcom de profit, però la veritat es que ha estat tot un exit. Despres de un ratet de dubtes sobre com fer la instal.lació, hem atinat amb la manera correcte de fer-la. Hem fet un forat a un mamparo de la part de popa, i per sobre del sostre del camarot de popa hem passat un tub de coure recuit (que permet una certa el.lasticitat). Hem col.locat la clau de pàs en un lloc amagadet però accesible i hem fixat els tubs de goma un a la banda de la cuina, i l'altre a la banda de la botella de butà, dins del tambucho de la banyera. I ja està, ¡¡¡ tot ha funcionat segons el previst.

A mes ens ha donat temps de verificar que la instal.lació d'aigua també funciona, Ja tenim aigua a les aixetes, i les bombes de "achique" manuals i eléctrica també funcionen segons el previst.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Bé, em sembla que soc el primer en deixar un petit record en aquest racó de la xarxa. (Això d'escriure en català se'm fa estrany, però no serem menys!)
Escolta, quina alegria que ja tingueu el gas. Així podrem cuinar d'allò més bé a bord. Espero que els problemes se solucionin quan abans, i que poguem anar a la botadura encara amb la roba d'estiu posada...
Ens veiem!
Edu

Autor dijo...

En primer lloc, referint-me al teu projecte del Tom Sawyer, te vull felicitar sincerament. Un treball faraònic i impressionant, amb uns acabats del tot professionals. Jo naveg amb un RO 300, i ja fa molt anys que he hagut d'anar fent reparacions més o menys serioses(Ja coneixes el dit, una hora de navegació, deu hores de feina), pero res com el que tu has fet. Enhorabona també per la teva constància i paciència.
Salutacions des del Port de Sóller(Mallorca).
PD: Hi ha un fòrum molt concorregut, que poster t'interessi(algú ha trobat la teva pàgina web, i gràcies a això l'he descoberta: http://foro.latabernadelpuerto.com

Carles Ribes dijo...

Hola Autor,
Aquí seguim, esperant que passi la crisis per botar el meu barquet.
Han estat 7 anys de dura feina de diumenge en diumenge i vacances. i ara que ja el tinc no el puc ficar a l'aigua . Però tindre paciencia, i abans o despres la situació millorarà i sera al meu moment.

Apa, gracies per tot i seguirem endevant. Espero apareixer per Soller amb el meu vaixell !!!!